top of page
Books-2.jpg

BOOKS

MINDFUL HOME

Vårt hem berättar en historia om våra liv. Dessa historier har alltid fascinerat mig. Jag har haft privilegium att se många olika hem och samtidigt lyssna till de många tillhörande historierna. Det väckte tidigt ett intresse som har fått mig att vilja fortsätta pröva mig framåt, lära mig mer om hem och hur de påverkar våra liv. Hur skapar vi då ett hem som inte bara är fint på ytan utan som också stöttar oss, ökar vårt välmående, göder vår kreativitet, bär våra drömmar och hjälper oss att nå våra mål? Under åren har jag studerat och huvudsakligen använt mig av feng shui för att utforska hur läran kan påverka både känslan i hemmet och den upplevda livskvaliteten. I den här boken beskriver jag grunderna inom feng shui men presenterar också några andra av de vackra östliga lärorna. Jag har också utvecklat en steg-för-steg-modell baserad på mina egna erfarenheter och alla de intressanta uppdrag jag har haft. Mitt mål med modellen är att det ska vara enkelt och lättillgängligt.

 

I varje kapitel finns det en ny grundläggande och praktisk åtgärd som är lätt att börja med direkt. Dessa har jag sammanställt i en lista
”10 gyllene regler för ett mindful HOME”. Fyll i formuläret och ladda ner (du skickas till nerladdning).

This book is in Swedish.

ENGLISH VERSION COMING SOON!

Click here to download

MINDFUL BODY & MIND

Mockup bok.jpg

Hur skapar vi hälsosamma rutiner för att må så bra som möjligt, både fysiskt och mentalt?

Mindful BODY & MIND är en guide till hur en holistisk livsstil kan balansera och generera mer kraft och glädje i livet. Här får du möjlighet att se din hälsa utifrån ett helhetsperspektiv och få ökad motivation att göra hälsosamma val. För att skapa en livsstil med wellness.

Charlotte Hagelins första bok, Mindful HOME, gavs ut 2019 och är en inspirerande guide till hur du skapar ett harmoniskt hem med hjälp av feng shui och andra österländska läror. Ett hem som stödjer dig kan hjälpa dig i många andra områden i livet. Tillsammans ger böckerna dig en grund för att bygga ett glädjefyllt och hälsosamt liv utifrån din egen kraftkälla – intuitionen.

This book is in Swedish.

BUY THE BOOK HERE

bottom of page